Lokalnytt

Stasa opp ved kunstgalleriet med blomster

 

Blomar 1
På framsida mot gata vart bærtre fjerna og eit bed med roser og stauder anlagt.

Ved Peer Gynt galleriet på Hellesylt var det plantedugnad fredag. Mange «grøne hender» stilte på og jobba for kaffi og svele, og resultatet vart «Eventyrleg oppussing». Styret takkar alle for innsatsen. 

-Styret i Peer Gynt Galleriet vil gjerne få rette en stor takk til alle som deltok på dugnad onsdag og i dag ved galleriet. Det stod ikke på verken material, redskap eller arbeidsinnsats for å sørge for at galleriet skal fremstå langt mer presentabelt enn det det gjorde før dugnaden. I og med at vi rår over begrensede økonomiske ressurser har det stor betydning at det blir mulig med og lagt ned frivillig innsats.

Peer Gynt galleriet er på mange måter den første bygningen en besøkende møter når man svinger inn mot sentrum og det er derfor ikke bare viktig for galleriet, men også for Hellesylt at galleriet ser presentabelt ut. Takket være dugnaden fremstår bygningen nå som mer åpen, velstelt og ryddig ut. Det er valgt løsninger som er fargeglade og som er lettere å vedlikeholde. Galleriet har kort og godt blitt mye mer presentabelt! Uten forkleinelse for noen vil vi rette en spesiell takk til Kirsten Gjørvad som tok utfordringen og dro i gang innsatsen.

Styret arbeider også med at galleriet på annen måte skal fremstå mer presentabelt og galleriet er derfor bare få dager fra å få en helt ny hjemmeside. Galleriet får også en helt ny og digitalisert logo. Vi forsøker også å gjøre galleriet mer kjent og har fått til markedsføringsavtaler med Per Gynt AS på Vinstra, Destinasjon Ålesund og Sunnmøre og busselskapet FRAM. For første gang er det også systematiske besøk av cruiseturister i galleriet ved at vi har fått en avtale med Fred Olsen Line.  Mer er på gang, men vi vil nok ikke se om eller hvordan vi får nytte av tiltakene før i 2017-sesongen.

Igjen; en stor takk til alle for innsatsen!

Styret i Peer Gynt Galleriet AS-

Prydbusker ved inngangen vart staila opp. Duk og bark skal hinde ugras å vekse fritt.
Prydbusker ved inngangen vart staila opp. Duk og bark skal hinde ugras å vekse fritt.

 

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380