Konfirmasjon i Sunnylven

 

I Sunnylven kyrkje vart to jenter og fem gutar konfirmert søndag 4. mai. Fyrste rekke frå venstre: Birthe Lødøen Helset, Geir Magne Engås,  sokneprest Svein Runde, May-Helen Hole. Andre rekke: Henning Frøysa, Torstein Fivelstad. Tredje rekke: Asbjørn Kvam Karbø, Hans Kristian  Hjellbakk Hole, Sondre Nybø Støverstein. (Foto: Arne Inge Tryggestad.)
I Sunnylven kyrkje vart to jenter og fem gutar konfirmert søndag 4. mai. Fyrste rekke frå venstre: Birthe Lødøen Helset, Geir Magne Engås, sokneprest Svein Runde, May-Helen Hole. Andre rekke: Henning Frøysa, Torstein Fivelstad. Tredje rekke: Asbjørn Kvam Karbø, Hans Kristian Hjellbakk Hole, Sondre Nybø Støverstein. (Foto: Arne Inge Tryggestad.)

 

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380