Markerte ”Dansens dag”

  • doc_2125_2
  • doc_2125_13
  • doc_2125_14

 

Alle har sine dagar gjennom året, også dei som svingar seg til song og musikk. Fredag 29. april var det ”Dansens dag” og det markerte dansegruppa i Hellesylt ungdomslag med opptreden for bebuarane på Sunnylven omsorgsenter.


Dansegruppa i Hellesylt ungdomslag tel mange aktive og har haustar anerkjenning og prisplassar i konkurransar stadig vekk. Astrid R. Ringdal er eldsjel og hovedleiar for den store danseaktiviteten i laget.

Fredag var ho saman med nokre foreldre på plass med yngste gruppa for å øve og underhalde bebuarane ved Sunnylven omsorgsenter. Astrid hadde ikkje med seg alle denne gongen, det er stort aktivitetsnivå mellom dei unge i bygda, mellom anna var fleire på fotballtrening.

Men dei som var til stades laga stemning, og ”Dansens dag” vart ei triveleg stund for mange av bebuarane i det fine veret på plassen framfor inngangen. Og på 17. mai lovar dansegruppa på nye framsyningar, både ved omsorgsenteret og andre stader i Hellesylt.

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380