Tur til Vollsetskåla

Fyrste rekke frå venstre: Alfred Helset, Andreas Storstein, Ole Karl Vollset, Martin Storstein, Fredrik Helset, Peder P. Bjørdal, Kåre Osvald Stadheim, Olav Elias Olaussen Wollsæter. Bak Peder står Kristian Bjørdal. I varden: Rasmus Brekke Magnar Bjørdal, Mathias Hauge.

Fyrste rekke frå venstre: Alfred Helset, Andreas Storstein, Ole Karl Vollset, Martin Storstein, Fredrik Helset, Peder P. Bjørdal, Kåre Osvald Stadheim, Olav Elias Olaussen Wollsæter. Bak Peder står Kristian Bjørdal. I varden: Rasmus Brekke Magnar Bjørdal, Mathias Hauge.

Det har vore litt tvil om kven desse spreke karane var som nådde toppen av 1719 meter høge Vollsetskåla i år 1933. Om det skulle vere namn som er feil, ta kontakt med hellesylt.info.

epost: post@hellesylt.info
Bildet er utlånt av Knut Øyvind Stadheim.

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380