Malin vann minnepokalen.

Malin Taraldset Fivelstad med minnepokalen

Malin Taraldset Fivelstad med minnepokalen

Malin Taraldset Fivelstad vann Rasmus Matvik`s minnepokal i 2014. I år vart den delt ut for trettande gong

Positiv haldning, god innsats og godt treningsframmøte er krav for å bli nominert av trenarane. Desse kriteria oppfylte Malin, den gode målvakta til jentelaget og vart vinnar av minnepokalen etter loddtrekning.

Tidlegare har desse blitt trekt ut som vinnarar:
Leif Rune Tryggestad, Ingvild Guro Hole, Svein Erik Frøysa, Martine Tryggestad Forbord, Linn Helene Brekke, Markus Tryggestad Forbord, Henning Frøysa, Ingeborg Langeland, Håkon Elias Kjellstad, Stian Frøysa, Ottar Frøysa Hellebostad.

Premiefest
Under sesongavslutninga for dei aldersbestemte laga til Sunnylven Fotball vart det delt ut diplom og fotballpris til spelarane på i alt åtte lag. Det var trenarane og oppmenn på laga som stod for utdelinga.

Blide vinnarar #1.

Blide vinnarar #1.

Blide vinnarar #2.

Blide vinnarar #2.

Blide vinnarar #3.

Blide vinnarar #3.

Blide vinnarar #4.

Blide vinnarar #4.

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380