Hellesyltløpet ein time seinare

Hellesyltløpet 2

Hellesyltløpet går laurdag 4. juli. I år blir starten kl. 15.00, ein time seinare enn tidlegare år.

Starten på Hellesyltløpet blir i år kl. 15.00 i laurdag 4. juli. Det opplyste leiar i friidrett/trimgruppa Jostein Ringdal på allmøtet onsdag. Årsaka er at tal på deltakarar har vakse mykje dei siste åra.

-Vi er sjølvsagt interessert i at mange deltek, men mange melder seg på for seint og for nær inn mot start, så dermed har vi ikkje greidd å halde tidsskjema, sa Ringdal.

No må alle som vil delta vere påmelde ein time før start. Det skal bli høve til å melde seg på Hellesyltløpet både ved stands i sentrum og på Hellesylt stadion. Men alle som skal delta må vere registrert hos arrangøren ein time før start laurdag 4. juli kl. 15.00, sa Jostein Ringdal

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380