Jentene vann på heimebane

Det var raudt og blått som jubla mest på Hellesylt stadion laurdag.(Illustrasjonsfoto)

Det var raudt og blått som jubla mest på Hellesylt stadion laurdag.(Illustrasjonsfoto)

Sunnylven jenter 16 år, 9-ar vann 9-3 (7-1) over Stranda på Hellesylt stadion laurdag.

På Sunnylven J16 9-ar er desse med i spelarstallen: Ingeborg Langeland, Hege Ringdal, Emilie Brekke, Madelen Selin Frøysadal Hauge, Inger Ringdal Sæter, Olene Lade, Gina Gausemel, Malin Taraldset Fivelstad, Julie Skjortnes Røyrhus, Birgitte Hellebostad. I tillegg har tre gutar dispensasjon til å spele på laget: Brede Ringdal, Ole Iver Kjellstad, Ottar Frøysa Hellebostad.

Sunnylven leiar 7-1 til pause mot Stranda. I andre omgang skåra begge lag to mål og dermed vart heimesigeren på 9-3. Mål for Sunnylven J16: Hege Ringdal 1, Emilie Brekke 3, Olene Lade 2, Madelen Selin F. Hauge 1, Brede Ringdal 2.

Domar var Per Helge Liseth, Stranda IL.

Sunnylven J16 har spela to kampar tidlegare denne sesongen:

Hasundgot – Sunnylven 5-4

Sykkylven FK – Sunnylven 4-5.

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380