Spela finale i Stordal Cup

Sølvlaget, jenter 16 år.
Sølvlaget, jenter 16 år.

Sunnylven J16 kom til finalen i Stordal Cup . Der vart det tap mot Sykkylven Kvit 5-0.

Sunnylven Fotball stilte med fire lag i Stordal Cup. Aller best gjorde J16-laget det med andre plass i si gruppe til slutt. Laget møtte Sykkylven Blå i fyrste kamp og vann 3-2. Neste oppgjør var mot eit samansett lag frå Norddal/Eidsdal/Geiranger og det vart ny siger 5-0.

Dermed var det klart for finale mot Sykkylven Kvit. Eit toppa Sykkylven-lag vann klart 5-0, men Sunnylven J16 fekk sølvplassen i Stordal Cup, ein flott prestasjon. Fleire av laget sine faste spelarar mangla i denne turneringa. Desse var på laget: Emilie, Olene, Hege, Madelen, Birgitte, Malin, Gina, Brede, Ottar.

Også J14-laget kom på pallplass og vart nr. tre. Andre lag i Stordals Cup frå Sunnylven Fotball var G13 og J9.

Alle bilete: Åse Støverstein Ringdal.

Gutar 13 år
Gutar 13 år
Jenter 9 år.
Jenter 9 år.
Bronselaget Jenter 14 år
Bronselaget Jenter 14 år

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380