Damelaget i seriekamp mot topplaget

Damelaget

Stranda/Sunnylven sitt damelag i 3. divisjon fotball møter topplaget Herd på Hellesylt stadion tysdag.

Tysdag 8. september er det klart for poengjakt for damelaget til Stranda/Sunnylven. På Hellesylt stadion møter dei topplaget i 3. divisjon Sunnmøre Herd som etter 11 kampar står med ti sigrar og eitt tap, ein målskilnad på 66 – 11, og 30 poeng

Men også Stranda/Sunnylven har hatt ein fin sesong og ligg på tredje plass på tabellen med 17 poeng så langt, to poeng bak Aksla/Fortuna.

Siger mot Spjelkavik

Møtet i juni mellom dei to på AMFI Moa stadion enda med 8-1 siger til Herd. Det skjer ikkje på Hellesylt stadion tysdag, trur vi. Laget har vist god haustform, ikkje minst var sigeren 3-1 over Spjelkavik på bortebane positiv der Kirsti Frøysadal Hauge skåra alle måla for gjestane.

Kom på Hellesylt stadion tysdag kveld og støtt heimelaget til siger over topplaget Herd.

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380