Nissespeling og julekonsert

Sunnylven skulekorps har leita fram nisselua og andre nisseplagg og spelar juletonar i Hellesylt sentrum laurdag.
Sunnylven skulekorps har leita fram nisselua og andre nisseplagg og spelar juletonar i Hellesylt sentrum laurdag.

På Hellesylt blir det mykje song og musikk laurdag og søndag. Og i tillegg til gode handletilbod blir det høve til innsteg i Gamleskulen.

Laurdag kjem nissekorpset til Hellesylt. Store og små musikantar i nissedrakt blir å høyre i og ved både Coop (13.30) og Joker (14.00). Ta på nisselua og møt fram for å høyre og synge med i kjende, kjære julesongar.

Laurdag blir det i samband med nissespelinga også sal av restlodd frå juletombolaen til Sunnylven skulekorps. Fine gevinstar stod igjen etter tombolaen, men laurdag kan heldige loddkjøparar sikre seg dei. Leiinga i skulekorpset håper mange kjem for å høyre korpset spele og kjøper lodd.

Også ved Gamleskulen er det pynta til jul. Laurdag er det høve til innsteg.
Også ved Gamleskulen er det pynta til jul. Laurdag er det høve til innsteg.

Gamleskulen opnar.

Om det blir kaldt og vinterleg på Hellesylt laurdag kan ein ta turen innom Gamleskulen. Der blir det fyr i den store vedomnen og den varmar godt. I skulestova er det også i haust gjort nokre utbetringar, mellom anna er to «nye» fyllingsdører på plass. Gamleskulen opnar kl. 12.00 og har sal av kaffi og vafler.

Julekonsert i kyrkja.

Søndag kveld er det julekonsert i Sunnylven kyrkje. Der har gode song og musikkrefter gått saman og laga eit musikalsk høgdepunkt som mange bør få med seg no i førjulsstria. Deltakarar er Hellesylt songlag, Joyful, Sunnylven skulekorps, Felegruppa og deltakarar frå Kulturskulen.

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380