Trine Rein er på vei!

Trine Rein er årets artist under konserten i Sunnylven kyrkje 8. juli.

Trine Rein er årets artist under konserten i Sunnylven kyrkje 8. juli. (Foto: Johs Bøe)

Finalist frå Stjernekamp 2015, Trine Rein kjem til Hellesyltdagane under Sommardagar på Hellesylt. Mange ser fram til møtet med artisten i Sunnylven kyrkje i juli.

Vi har fått denne pressemeldinga frå Trådtrekker.

-Etter noen særdeles innholdsrike år som vinner av NRKs The Hit 2014 med låten Story of Love, finaleplass i NRKs Stjernekamp 2015, og hvor året ble avsluttet med to juleturnéer og seksti julekonserter er Trine Rein på veien igjen med enda flere musikalske godbiter i sekken!

Ved siden av et spennende samarbeid med den legendariske rockeren Tony Carey gjennomfører Trine Rein også egne solokonserter med sine faste musikere. Trine har etter hvert utviklet et repertoar som klinger like godt enten hun spiller i et kulturhus, eller i en kirke. Med en stemmeprakt som få kan måle seg med har Trine Rein en unik evne til å tilpasse seg musikalsk, og til å underholde folk i alle aldre, uansett setting.

 Trine er kjent for å by på seg selv, og konsertene hennes er ofte innholdsrike og personlige med en humoristisk snert som sørger for at publikum alltid sitter igjen med en god opplevelse. Repertoaret hennes består av egne hits, både kjent og ny musikk, og dessuten Trines egne favorittlåter. Går man på konsert med Trine Rein bør man forberede seg på å høre alt fra de helt sakrale, vakre tonene og over til den mer rufsete delen av musikkskalaen.

 Fredag 8. juli dukker Trine Rein opp under Sommardagar på Hellesylt med to av sine faste musikere, og det er dekket for en flott kirkekonsert hvor hun også får besøk av det lokale koret underveis. Det er knyttet mye spenning til denne konserten i regi av Hellesylt Ungdomslag hvor lokale krefter får være med på Trines musikalske reise, og det er bare å forberede seg på en veldig hyggelig kveld i Sunnylven kyrkje kl 20:00!-

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380