Laga påskekos på omsorgssenteret

Øksvang 1

Det var fullt hus og stormende jubel på Sunnylven omsorgssenter palmelaurdag då Rasmus Taraldset og Jan Erik Øksvang arrangerte et nytt «husker du «-treff for beboerne på sentret. 

Frå vår meldar på førpåske-arrangement på omsorgssenteret har vi fått tilsendt dette;

-Gledelig var det å se så mange slekt og venner hadde funnet vegen til vår hyggetreff, seier Jan Erik. Over femti personer var samla til salongen til en heidundranes fest skulle det vise seg etter kvart. Jan Erik hadde laga vafler av egen oppskrift som han fikk mye gode tilbakemeldinger på.

Og at vaflene fikk fart på seg skal være sant. Han hadde laga rikelig, og alt gikk ned på høykant med kaffe og te til..

Jeg hadde denne gangen fått med meg Oddvar Gausdal til å komme for å spille med sitt nye trekkspill, fortel Jan Erik. Oddvar hadde fått med seg sin nevø Knut Ståle Berge som var på veg heim til Eidsdal i påsken. Han trakterer både trekkspill, to munnspill samt gitar.

Programmet startet pent med allsang ledet av Rasmus og Jan Erik «Når lysene tennes» og «Gryta hennar mor» med trekkspill akk.

Senere var det Oddvar og Knut Ståle sin tur med musikk. Publikum fikk seg en overraskelse då ein stor hanekylling entret salen med snop som ble delt ut mot slutten på festen. Det toppet seg da det blei både dans og ein kvartett som sang både: «Se der danser bestefar», «Blåveispiken», og «La oss leve for hverandre».   Arnfinn Tryggestad og Asbjørn Hetle sang med Jan Erik og Rasmus til stor forlystelse blant publikum. 

Blomster som takk for en kjempehyggelig stund til Oddvar og Knut Ståle med ønske til alle om en riktig God Påske.-

(Alle foto; Jan Erik Øksvang)

Øksvang 2

Øksvang 3

 

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380