Konfirmantar i Sunnylven

Konfirmantar i Sunnylven 2016. Framme frå venstre; Mats Storstein Forbord, Renate Hellebostad, Kasper Høgalmen Ringdal, Hanna Sætreås Kristoffersen. Bak frå v: Jakob Andreas Foldal, Mathilde Tryggestad Forbord, Vanja Trøen Frøysa, Maria Langeland, Andrea Kjellstad. Pernille Støverstein var ikkje til stades då Martin Kristoffersen tok bildet.

Konfirmantar i Sunnylven 2016. Framme frå venstre; Mats Storstein Forbord, Renate Hellebostad, Kasper Høgalmen Ringdal, Hanna Sætreås Kristoffersen. Bak frå v: Jakob Andreas Foldal, Mathilde Tryggestad Forbord, Vanja Trøen Frøysa, Maria Langeland, Andrea Kjellstad. Pernille Støverstein var ikkje til stades då Martin Kristoffersen tok bildet.

Konfirmantar i Sunnylven kyrkje søndag 01. mai klokka 11.00

Pernille Støverstein

Andrea Kjellstad

Mathilde Tryggestad Forbord

Vanja Trøen Frøysa

Maria Langeland

Renate Hellebostad

Hanna Sætreås Kristoffersen

Mats Storstein Forbord

Jakob Andreas Foldal

Kasper Høgalmen Ringdal

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380