På tredje plass i korpskonkurranse

Sunnylven skulekorps og dirigent Trond Otto Berg som deltok under KM for musikkorps og kom på tredje plass.

Sunnylven skulekorps og dirigent Trond Otto Berg som deltok under KM for musikkorps og kom på tredje plass.

Sunnylven skulekorps kunne reise heim med ein flott pokal etter å ha spela seg til bronseplass under korpskonkurransen på Skodje sist helg.

Tekst/foto: Anita Langeland

Sunnylven skulekorps deltok lørdag 9. april på korpskonkurranse på Skodje i Gomerhuset. (Norvesten).

Her konkurrerte 20 skolekorps og 12 voksenkorps i forskjellige divisjoner. Sunnylven skulekorps konkurrerte i 3. divisjon brass skolekorps. Her var det fem korps i divisjonen, og korpset tok en flott 3. plass. Vi konkurrerte mot Skodje, Gursken, Frei og Straumsnes skolekorps. Gursken gikk av med seieren.

Korpset har hatt en enorm utvikling i denne øvingsprosessen der vanskelige sanger har blitt øvd inn i løpet av relativt kort tid. Derfor var det en seier i seg selv og sitte på scena i Gomerhuset og fremføre de innøvde stykkene.

Vi reiste samlet med buss fra Hellesylt der både musikanter og foreldre/søsken var med. Før og etter opptreden ble det tid til å høre andre korps spille. Spesielt kjekt var det å høre Ørskog Brass og Tomra Brass Band som konkurrerte i 1. divisjon voksenkorps. Her var det mye inspirasjon og hente.

Nå står snart 17. mai for tur. Da blir det flere øvinger fremover slik at korpset kan glede bygdefolket nok en gang med flott musikk både i kirka, i toget og på samfunnshuset.

 

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380