Lokalnytt

Konfirmantar neste år

Under gudstenesta i Sunnylven kyrkje søndag 11. september vart neste års konfirmantar presentert. Konfirmasjonsdagen blir laurdag 6. mai 2017. På bildet frå venstre; Viktor Fivelstad, Knut Iver Røyrhus, Simen Frøysa Hellebostad, Loke Kjellstadli, Anette Solli Frøysa, Kristian Frøysadal Hauge, Kristine Hjellbakk Hole, Jakob Sæter, Jakob Solli Frøysa, Bertine Lade.
Under gudstenesta i Sunnylven kyrkje søndag 11. september vart neste års konfirmantar presentert. Konfirmasjonsdagen blir laurdag 6. mai 2017.
På biletet frå venstre; Viktor Fivelstad, Knut Iver Røyrhus, Simen Frøysa Hellebostad, Loke Kjellstadli, Anette Solli Frøysa, Kristian Frøysadal Hauge, Kristine Hjellbakk Hole, Jakob Sæter, Jakob Solli Frøysa, Bertine Lade. Til venstre Kristin Storstein som song til dei ti konfirmantane.

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *