Notiser

Aksjonsveka Mot Rus

Kjell Torstein Hagen.
Kjell Torstein Hagen.

I samband med Aksjonsveka Mot Rus blir det i kveld onsdag 2. november halde informasjonsmøte på Stranda ungdomsskule, amfiet. Der fortel Kjell Torstein Hagen si historie.

«Kjell vokste opp i et turbulent hjem på Gol i Hallingdal. På skolen falt han utenfor, og begynte å stjele for å tøffe seg. Etter hvert stjal han for å få penger til alkohol. Et år med likesinnede på spesialskole hjalp ikke. Etterpå ble han innbruddstyv på heltid. Han fikk flere fengselsdommer. Han begynte med amfetamin. I 2005 ble han selger nummer 177 i =Oslo. Han bodde ofte på gata, og dusjet hos Frelsesarmeen. Omtrent annenhver uke reiste han hjem til Gol. Det var ikke bare for å besøke moren. Han hadde med seg amfetamin fra Oslo, som han solgte i hjembygda med god fortjeneste.»

Dette er berre ein liten del av Kjell Torstein Hagen si historie.

Møt opp onsdag 02. november i amfiet Stranda ungdomsskule klokka 19.30!

 

 

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380