Lokalnytt

Ny butikksjef ved Coop Marked Hellesylt

Coop marked på Hellesylt får ny butikksjef frå 1. februar.
Coop marked på Hellesylt får ny butikksjef frå 1. februar.

Christina Michelle van der Plas blir ny butikksjef ved Coop marked Hellesylt, etter Camilla Volsdal som har kjøpt butikk i Brattvåg.

Den nye butikksjefen på Coop marked er frå Harøy, men opphaveleg frå Nederland. I Norge har ho budd i ni år og meistrar språk og det skriftlege godt. Ho har sju års erfaring frå butikk tidlegare og har jobba som assisterande sjef i anna bedrift.

Christina Michelle van der Plas (42) har to barn som går i andre og femte klasse. Ho har fått seg leilegheit på Hellesylt og flyttar dit 28. desember. Januar skal ho bruke til å gjere seg kjent med butikken og jobben, og frå 1. februar tek ho over som butikksjef, fortel ho. Christina Michelle gledar seg og ser fram til å kome til Hellesylt og til ein jobb som ho håper å vere i lenge.

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380