Notiser

Frå hellesylt.info på «Misjonen» på P4

Misjonen på P4
Misjonen på P4

I programmet «Misjonen» på radiokanalen P4 har Atle Antonsen og Johan Golden kvar fredag ei oppsummering av siste vekes nyheitsbilde. I dag dukka det opp ei sak som dei hadde henta frå hellesylt.info. Det var saka om Anna Kristine Storstein Forbord som klipte håret for at det skulle bli laga parykkar til kreftramma. Og dei to programledarane endar opp veldig imponert over 8-klassingen frå Sunnylven.

Her kan du høyre innslaget:


Heile programmet kan du høyre på podcasten deira. Innslaget om Anna kjem etter ca. 28:30
https://www.p4.no/programmer/misjonen/

Gunnar Sårheim Fivelstad

epost: gunnar@hellesylt.info

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *