Lokalnytt

Juleball og årsmøte i Fjellrosa 4H

Det vart pizza og brus på medlemane i Fjellrosa 4H då dei arrangerte juleball.
Det vart pizza og brus på medlemane i Fjellrosa 4H då dei arrangerte juleball.

Det vart pizza og polonese då medlemmer i Fjellrosa 4H var samla til juleball og årsmøte på Sunnylvsbygda Grendahus fredag kveld.

Neste alle av dei 23 medlemmane i Fjellrosa 4H i Sunnylven kom fredag kveld i lag for å godkjenne årsmelding og rekneskap, og velje nytt styre for komande år. Det gjekk raskt unna, fortel klubbrådgjevar Silje Stadheim. Ho er førebels åleine som A-klubbrådgjevaren, men fortel at det blir jobba med å finne ny B-rådgjevar etter Ester Kjellstadli som er flytta.

Årsmeldinga som var skriva av sekretær i klubbstyre og plakettmottakar til våren, Johanne Tryggestad fortalde om eit aktivt 4H-år i 4H-klubben. Skeisedag på Helsetvatnet, akedag i Kjellstadli, karneval, volleyball og fotball under Hellesyltdagane, ridedag på Stadheim, diskotek, turar, klubbmøter og masse meir står å lese om i årsmeldinga.

Mange er med i Fjellrosa 4H og nye kjem til, også slike som hadde eit «kvileår» i fjor. No står val av arbeidsoppgåver for komande år for tur og tilbodet er stort, Silje trur at alle vil finne oppgåver dei vil like å halde på med fram til haustfesten og utstilling i september/oktober.

Under årsmøtet vart det servert pizza, og på alle juleball må deltakarane gå polonese. Slik også i Fjellrosa 4H. Den fem timar lange årsfesten vart avslutta med litt meir leikne danserytmer og lette steg.

Styret i Fjellrosa 4H er: Anna Kristin Storstein Forbord, Sofie Kvamme Knutsen, Ole Iver Kjellstad, Ottar Hellebostad, Natalie Trøen Frøysa, Emil Frøysa. Styret konstituerer seg sjølve med leiar, nestleiar, skrivar og kasserar.

Juleballet til Fjellrosa 4H vart avslutta med polonese og andre spenstige dansetrinn. (Foto: Silje Stadheim)
Juleballet til Fjellrosa 4H vart avslutta med polonese og andre spenstige dansetrinn. (Foto: Silje Stadheim)

 

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *