Notiser

Gjorde klar fastelavnsris for sal

Mellom bjørkeris og fargerike fjør gjekk drøsen og arbeidet med fastelavnsris lett på onsdag. Vel 50 bukettar vart klargjort for sal den komande veka. (Foto: Solfrid O. Lien)

Det nærmar seg fastelavn og Sunnylven sanitetslag har klargjort årets fastelavnsris for sal.

På onsdag var eit tjue-talls damer frå Sunnylven sanitetslag samla i arbeidsstova på omsorgssenteret for å gjere ferdig årets fastelavnsris, ei av merkevarene til Norske kvinners sanitetsforening. Store mengder bjørkeris vart sett saman til høveleg store bukettar og pynte med fargeglade fjør.  Om få dagar kjem skuleelevar rundt for å selje risa som kostar 75.- kroner. Ta vel imot dei, er oppmodinga frå sanitetsdamene.

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380