LokalnyttLokalsport

Treningsklær frå Trimtex med klubblogo

I morgon er det siste sjanse til å bestille treningsklær frå Trimtex og teste størrelse på klær.

Sunnylven IL Trim og Friidrett tilbyr interesserte å kjøpe treningsklær frå Trimtex med klubblogo og sponsorlogo. Produkta som vert tilbydd ser dykk i oversikt under.

Trimgruppa har fått inn ein prøvekolleksjon slik at ein kan få teste størrelsar. Siste moglegheit for å teste størrelsar er altså laurdag 29. juli mellom klokka 16 og 18. Då kan ein og legge inn bestilling.

Ved spørsmål så kontakt :
Jostein Ringdal : 90644503 eller
Gunnar Fivelstad 70261602

Her er dei produkta som ein kan velje i (tekstane til produkta er henta frå nettsida til Trimtex):

 

Feather Jacket Varenummer: A77.2-L
Pris: 1099
Feather løpejakke herre er en fjærlett jakke som kun veier 127 gram i størrelse L. Treningsjakkas lave vekt og ekstremt tynne materiale gir en svært god løpekomfort. Jakka er luftig, vindtett og vannavvisende og egner seg derfor også godt på dager hvor været er utrygt. Foruten løping passer denne jakka også ypperlig som en tynn skalljakke på sykkel og rulleski i litt ruskete vær. Løpejakka har en ettersittende, smal passform med teknisk foroverbøyde armer, noe som gir full bevegelsesfrihet. Jakka har også store ventilasjonssoner langs siden og under ermene som gir god ventilasjon ved høyere aktivitetsnivå. I tillegg kommer jakka med enhåndsstramming nederst, og refleksdetaljer som bidrar til økt synlighet i mørket.

http://trimtex.no/no/den-raaeste-sommer–kolleksjonen-er-paa-lager/feather-lopejakke-herre/220123817-08.html#start=1

Aktivitetstype: Trening, Konkurranse
Passform: Tight fit
Vekt (gr): 127
Sesong: Vår, Høst
Vindtett: 5/6
Vanntett: 4/6
Pustende: 5/6

 

Feather Womens Jacket A78.2-L
Pris: 1099
Feather løpejakke dame er en fjærlett jakke som kun veier 105 gram i størrelse M. Treningsjakkens lave vekt og ekstremt tynne materiale gir en svært god løpekomfort. Jakka er luftig, vindtett og vannavvisende og egner seg derfor også godt på dager hvor været er utrygt. Foruten løping passer denne jakka også ypperlig som en tynn skalljakke på sykkel og rulleski i litt ruskete vær. Løpejakka har en ettersittende, smal passform med teknisk foroverbøyde armer, noe som gir full bevegelsesfrihet. Jakka har også store ventilasjonssoner langs siden og under ermene som gir god ventilasjon ved høyere aktivitetsnivå. I tillegg kommer jakka med enhåndsstramming nederst, og refleksdetaljer som bidrar til økt synlighet i mørket.

Løpejakken ble også kåret til Mest for pengene av TV2 i sin test, i testen sa de: «Mest for pengene! Trimtex er lett, og takler normale mengder vind og regn. Den puster godt ved hjelp av lufting blant annet under armene. Samtidig opplevde vi at den var god på sykkelen, som en skalljakke mot vind- og regnvær» Du kan lese hele testen her.

http://trimtex.no/no/produkter/dame/loping-og-friidrett/jakker/feather-lopejakke-dame/220113317-07.html#start=1

Aktivitetstype: Trening, Konkurranse
Passform: Tight fit
Vekt (gr): 105
Sesong: Vår, Høst
Vindtett: 5/6
Vanntett: 4/6
Pustende: 5/6

 

Advance Pants m/design A36.2-L/SZ , A128-L/SZ
Pris: 899
Advance løpebukse til dame er buksa for deg som elsker å løpe, men som ikke ønsker en tights. Treningsbuksa er lett og luftig og følger bevegelsene slik at man får den ultimate løpsopplevelsen. Buksa er figursydd og smal, med fasongsydd kne og har en elastisk bakside som gjør den fleksibel og bevegelig, også ved store bevegelser. Fremsiden er vindavvisende og vannavvisende, men har ventilasjon under kneet. Denne ventilasjonen sammen med det pustende stretchmaterialet bak, gjør buksa godt egnet for høy intensitet. Advance løpebukse har snøring og strikk i livet samt glidelås fra midt på leggen og ned til ankelen. Løpebuksen er teknisk med god lufting og lette materialer, og er utstyrt med reflekser som bidrar til sikker trening i mørket.

http://trimtex.no/no/produkter/dame/loping-og-friidrett/bukser/advance-lopebukse-dame/210260714-07.html#start=1

Aktivitetstype: Trening, Konkurranse
Passform: Tight fit
Vekt (gr): 224
Sesong: Vår, Høst
Vindtett: 4/6
Vanntett: 4/6
Pustende: 5/6

 

Fast T-Shirt – Short sleeve
Pris: 449
Fast treningstrøye til dame er super til trening som løping, friidrett, sirkeltrening, crossfit, yoga, aerobic og spinning. T-skjorta er laget av markedets beste funksjonsmaterialer for å lage en topp treningstrøye som har suverene elastiske egenskaper og som er meget lett, kun 95 gram i størrelse L.T-skjortas materialer er svært hurtigtørkende og pustende, og i tillegg har løpetrøya store ventilasjonspaneler i på ryggen og under armene slik at den raskt frakter svette bort fra kroppen og gir en mer komfortabel treningsopplevelse. Fast treningstrøye har en normal til tettsittende passform, og med de elastiske egenskapene er den virkelig fantastisk å ha på. T-skjorta har også en løkke i nakken som holder ledningen til ørepluggene på plass dersom man ønsker å høre på musikk under treningen. Produktet er testet og godkjent under ekstreme påkjenninger ved Race Across America hvor materialene ble testet i temperaturer så høyt som 43 grader celsius på distansen 4800km på 8 dager. En ypperlig t-skjorte til jenter og damer som krever det beste.

http://trimtex.no/no/produkter/dame/trening/t-skjorter-og-topper/t-skjorter/fast-t-skjorte-dame/220139817-07.html#start=1

Aktivitetstype: Trening, Konkurranse
Passform: Tight fit
Vekt (gr): 76
Sesong: Sommer
Vindtett: 2/6
Pustende: 6/6

 

Fast T-Shirt – Short sleeve
Pris: 449
Fast treningstrøye til herre er vår kompromissløse toppmodell! Super til trening som løping, friidrett, sirkeltrening, crossfit, og spinning. T-skjorta er laget av markedets beste funksjonsmaterialer for å lage en topp treningstrøye som har suverene elastiske egenskaper og som er meget lett, kun 95 gram i størrelse L.T-skjortas materialer er svært hurtigtørkende og pustende, og i tillegg har løpetrøya store ventilasjonspaneler i på ryggen og under armene slik at den raskt frakter svette bort fra kroppen og gir en mer komfortabel treningsopplevelse. Fast treningstrøye har en normal til tettsittende passform, og med de elastiske egenskapene er den virkelig fantastisk å ha på. T-skjorta har også en løkke i nakken som holder ledningen til ørepluggene på plass dersom man ønsker å høre på musikk under treningen. Produktet er testet og godkjent under ekstreme påkjenninger ved Race Across America hvor materialene ble testet i temperaturer så høyt som 43 grader celsius på distansen 4800km på 8 dager. En ypperlig t-skjorte til gutter og menn som krever det beste på markedet.

http://trimtex.no/no/produkter/velg-sport/loping-og-friidrett/t-skjorter-og-topper/t-skjorter/fast-t-skjorte-herre/220123117-08.html#start=1

 

 

Run Womens Short tights Pris: 349

Ingenting er bedre enn en kort løpetights når du skal ha intensive treningsøkter eller slå nye rekorder i en konkurranse. Denne tightsen er utviklet spesielt for damer og er uten kompresjon. Treningstightsen har litt bredere og høyere liv enn herremodellen, den sitter stramt men er nå oppdatert med et enda mer elastisk materiale for mer fleksibel trening. Tightsen er utviklet i et materiale som tørker raskt og som puster godt. Tightsen har ingen lommer.

http://trimtex.no/no/produkter/dame/loping-og-friidrett/shorts/run-2.0-kort-tights-dame/220114817-07.html#start=1

 

 

Run Shorts
Pris: 349
Run løpeshorts herre er en kort løpeshorts for varme dager og lange økter. Shortsen er laget i et lett, teknisk materiale som tørker raskt og er behagelig på. Løpeshortsen har splitt i siden, og en innertruse i et behagelig nettmateriale.

Aktivitetstype: Trening, Konkurranse
Passform: Regular fit
Vekt (gr): 99
Sesong: Sommer
Vindtett: 2/6
Pustende: 5/6

http://trimtex.no/no/produkter/mann/loping-og-friidrett/shorts/run-lopeshorts-herre/250630414-08.html#start=1

 

 

Gunnar Sårheim Fivelstad

epost: gunnar@hellesylt.info