LokalnyttLokalsport

Ivar Fivelstad lagsmeister

Ivar Fivelstad, lagsmeister i Sunnylven skyttarlag på 200 meter.

Sunnylven skyttarlag sitt lagsmeisterskap på 200 m i Hyttehola avslutta sesongen for skyttarane i seniorklassene.

Av Rune Tryggestad

Det var sentrumstiarane som måtte teljast før medaljene vart fordelt. Heilt til topps i KL 3-5 gikk Ivar Fivelstad med 339 (13*) poeng. Sølvet gikk til  Nils Olav Frøysa med 339 (9*) poeng, og bronse til Kjell Oddvar Frøysa med  339 (8*). Nr fire vart Dag Andre Hauge med 338(15*) og på femteplass Trygve Aaland Tryggestad med 337(5*). Altså utruleg jamt.

På 100 m er lagsmeisterskapen skote tidligare i sommar, og det er kun to kveldar med jaktprøveskyting på 100 m som står att før utandørs anlegget i Hyttehola vert nedrigga. Då vert deler av utstyret flytta og brukt på 15 m innandørs bana i klubbhuset på stadion.

 

 

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380