Lokalnytt

Kjem til Lensmannsstova

Britt Pernille Frøholm. (Pressefoto)

Folkemusikar Britt Pernille Frøholm kjem til Lensmannsstova på Lillebø, Sunnylven fredag 20. oktober.

Fredag 20. oktober held folkemusikaren Britt Pernille Frøholm konsert i Lensmannsstova på Lillebø i Sunnylven, på både fele og hardingfele. På repertoaret står folkemusikk både frå Nordfjord og Sunnmøre.

Britt Pernille har vore med i fleire musikkgrupper og gjeve ut fleire plater, ei av dei for kort tid sidan. Folkemusikaren som er fødd (1978) og oppvaksen i nabobygda Hornindal har gjesta Sunnylven fleire gonger med konsertar både i Lensmannsstova og intimkonsert ved Sunnylven omsorgssenter saman med Irene Tillung på akkordion. Denne gongen held ho konsert åleine.

Under arrangementet i Lensmannsstova blir det sal av kaffi og sveler. Billettpris er vaksne kr. 200.-, pensjonistar kr. 150.-, og born kr. 100.-. Påmelding til Synnøve Hjellbakk Hole, mob. 909 51 185.

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380