Lokalnytt

Juletonar og nissebesøk på Hellesylt

Vel ei veke før julaftan kjem Svarthammarnissen på besøk i Hellesylt.

Ei veke før den store kvelden, laurdag 16. desember kveikjer Sunnylven skulekorps og Svarthammarnissen den gode julestemninga i Hellesylt sentrum.

Frå leiinga i Sunnylven skulekorps har vi fått denne glade pressemeldinga:

-Korpset skal neste lørdag ha den tradisjonelle nissespillingen på butikkene, og i  år kommer også Svarthammarnissen på besøk i sentrum. Korpset har fått et brev fra Svarthammarnissen der det står at han vil komme og ta imot ønskeliste fra alle barn som kommer og hilser på han denne lørdagen. Han skriver også at det blir ei lita førjulsgave til de som leverer fra seg smukken, og en trøstende klem. 

Under uversskuret

Korpset vil at nissen skal ha det bra når han kommer, og vi vil derfor lage til en fin plass til han under uværsskuret på skolen. Der blir det delt ut forfriskninger, og korpset vil spille noen julesanger før de fortsetter spillingen på butikkene.

Håper mange tar turen til sentrum og hilser på nissen og hører korpset spiller denne siste helga før jul!!!

Nissen er på besøk fra 13.30 –  14.30, Nissespilling på butikkene ca. kl. 14.00

 

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380