Notiser

Sunnylven omsorgsenter søkjer etter feriehjelp

 

Ingrid Vollset t.v. og Veronica Øksvang, to av ferievikarane i fjor. Ikkje kvar dag det er tid til å kose seg med is og jordbær på jobb ved omsorgsenteret, men av og til blir det tid til det også. (Foto: Privat)

Ved Sunnylven omsorgsenter ønskjer dei søkjarar som ferievikarar til sommaren 2018. Søknader sendast som e-post til einingsleiar Siw Vangen.

Tiden er inne for personer som ønsker å søke på jobb som ferievikarer ved Sunnylven omsorgsenter i år. Det skriv einingsleiar ved omsorgssenteret, Siw Vangen i e-post.

-Vi har vært heldig og i mange år hatt kjekk ungdom fra Hellesylt, eller som har tilknytting til Hellesylt, som ferievikarer hos oss. Noe som vi ønsker oss også i år. Vår hovedferie er i perioden uke 26-33, slik at det er i denne perioden vi trenger vikarer. Det er ikke sikkert at det passer for alle å jobbe i hele perioden, men det er mulighet til å søke om deler av den.

Arbeidet består i hovedsak av turnusarbeid innen pleie og omsorg. Turnusarbeid innebærer arbeid etter en vaktplan med variabel arbeidstid gjennom hele døgnet og alle dager. Vi trenger også heimehjelp/renholder. Det blir gitt opplæring.

Det er ikke anledning til å søke elektronisk via Stranda kommune i år.
Søknad sendes i e-post til:  siwvan@stranda.kommune.no Søknadsfrist er 30. mars 2018.

 

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380