Notiser

Gullvinnaren Simen Hegstad Krȕger

Søndag vart Simen Hegstad Krȕger frå Lyn Ski og Norge olympisk meister på 30 km. skiathlon. Ein fantastisk prestasjon etter eit uhell berre etter hundre meter av langrennet, men på toppen av pallen med gullet kring halsen til slutt.

På premiepallen i OL fekk Simen med seg to andre lagkompisar, Martin Johnsrud Sundby og ein annan Lyn Ski-løpar Hans Christer Holund. Lyn-løparane er godt kjente frå sommarsamlingar på Hellesylt der begge har kniva om sigeren i mange Hellesyltløp, dansa swing i festivalteltet under Hellesyltdagane og sett bygda frå dei Sunnmørske fjelltoppane. Om gullvinnar Simen kan du lese meir om ved å klikke på lenka under.

http://skisport.no/nyheter/kjent-ol-vinneren-simen-hegstad-kruger/

 

 

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380