Sunnylvsrennet 2018

Kai Adam viste flott innsats i Sunnylvsrennet 2018.

Etter at skiskytterane var ferdig med premieutdeling var det  skigruppa som tok over stafettpinnen i Hyttehola . Sunnylvsrennet gjekk som fristilsrenn med enkeltstart til og med 12 år, som fellesstart for 13 år og eldre.

Tekst og foto: Rune Tryggestad.

Det deltok ca 85 løpara frå Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal. Mange av skiskytterane som gjekk løp tidligare på dagen stilte opp her og, og fleire av dei hevda seg godt mot langrensløparane. Sunnylven IL hadde som på skiskyttarsprinten tidlegare på dagen største troppa her og med 16 løperar.

På herresida var det Simon Hjelmeset Kirkeide frå Markane IL som fikk dagens beste tid.  Han går i kl M18 år. Med tida 24.02.4 var han 5, 1 sek. føre Ludvig Vartdal frå Emblem IL i mål . Vartdal går i kl M 19/20 år  Tredje beste tid var det Petter Elias Røkke frå Stordal IL som var ytterlegare 2.1 sek bak også han i kl M 19/20  år

På kvinnesida var det  Emilie Flo Stavik, frå Markane IL som hadde dagens beste tid med 15.31,0. Ho går i kl J15. Nest beste tid i mål hadde  Anniken Hjellbakk Hole frå Sunnylven IL i K Sen. med tida15.33.4  Tredje beste tid var det Maren Hjelmeset Kirkeide frå Markane IL i J15 med 15.43.8  Fjerde beste tid på fellesstarten hadde Kristine Hjellbakk Hole frå Sunnylven IL med 15.44.9.

Skigruppa viste at også  dei  kan arrangere framifrå skirenn.

Her er resultatlista frå Sunnylvsrennet 2018.

Her er ein bildekarusell frå Sunnylvsrennet 2018.

Gunnar Sårheim Fivelstad

Gunnar Sårheim Fivelstad

epost: gunnar@hellesylt.info