Lokalnytt

Fotball på Hellesylt stadion

Klart for nye, spanande fotballoppgjør på Hellesylt stadion.

Fotballen rullar igjen og avslutning på ein lang sesong er i gong. Denne veka er det to kampar på Hellesylt stadion, i følge terminlister.

Tysdag 28. august møter Sunnylven herrar 7er Valldal på Hellesylt stadion. Vårmøtet i Valldal enda med ein knapp siger 5-4 for dei raude og blå. No kjem Valldal til Hellesylt for å hente heim igjen poenga. Det kan kanskje heimepublikum hjelpe med å forhindre, så møt opp og støtt seniorlaget til Sunnylven. Avspark kl. 18.30

Vi har fått melding om at på onsdag 29. august spelar J14 mot FK Sykkylven på Hellesylt stadion kl. 18.30?

På torsdag 30. august er det ny «kamp» på stadion. Då «brakar» G13-laget i hop mot Blindheim 1. Begge laga har spela ein kamp så langt haustsesongen, Sunnylven vann 9-2 over Aksla, Blindheim 1. tapte mot Skodje 0-3. G13 spelar 9er fotball. Avspart kl. 18.30.

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380