Notiser

Aasmund Nordstoga til Hellesylt

Aasmund Nordstoga, til venstre på biletet var innom Hellesylt sommaren 2017 i samband med Senterpartiet sin landsomfattande valturne føre kommunestyrevalet det året. (Foto frå arkivet)

Torsdag 25. oktober kjem Aasmund Nordstoga til Hellesylt med konsert i høve Vinje-året 2018.

Sunnylven Pensjonistlag er arrangør av konserten med Aasmund Nordstoga og gitarist Åsmund Reistad som blir på Sunnylven samfunnshus torsdag 25. oktober. Det er ikkje førehandssal av billettar, dei får ein kjøpt ved frammøte, sa Astrid Langeland som orienterte om det storfine artistbesøket under medlemsmøtet på Eldredagen. Ho håpa mange tok turen til samfunnshuset denne kvelden for å oppleve å høyre Vinje-songar framført av Aasmund Nordstoga med Åsmund Reistad på gitar.

 

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380