Notiser

Sunnylven skyttarlag arrangerer Bedriftscup

Her er premiepallen i Bedriftscup 2018 samla. Frå venstre sølvlaget Kurt Erik Sundgot, Knut Sundgot, Alf Ole Sundgot. Vinnarlaget med Svenn Roger Alme, Kristian Andre Frøysadal Hauge, Svein Magne Frøysadal, og bronselaget med Kirsti Frøysadal Hauge, Isak Frøysadal Hauge, Jørgen Helset.

Sunnylven skyttarlag ønsjer velkomen til årets bedriftscup i miniatyrskyting. Fyrste skyting blir onsdag 5. februar og deretter er det skyting andre kvar onsdag fram til finale 18 mars, opplyser skyttarlaget. I fjor vart bedriftscupen avlyst grunna for lite påmelding. Det håper arrangøren ikkje skjer i år.

Første konkurransedag er onsdag 5. februar. Skytingane startar ca. kl 18.00 på konkurransedagane.

Påmeldingsfrist søndag 02.02.20

På e-post til  sunnylven@skytterlag.no

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380