Lokalnytt

Avlyser julemessa på Hellesylt

Kjell Roset og Gardskjøkkenet kjem til Hellesylt med bilen full av julemat laurdag 28. november.

Koronasituasjonen og stadig strengare smittevernreglag gjer at Sunnylven bygdekvinnelag avlyser den planlagde julemessa på Hellesylt 28. november. Laget avlyser også julebordet for medlemane som skulle vere 20. november.

-Julemesse med Sunnylven bygdekvinnelag har blitt tradisjon, men denne gongen vart vi litt usikre på om vi kunne arrangere messa. Styret har prata gjennom saka, og vedtok å avlyse arrangementet i år på grunn av situasjonen kring korona-epidemien.
Det fortel leiar i Sunnylven bygdekvinnelag, Anne Marie Sømoen Frøysa. Ho må no ringe til fleire og informere om at julemessa er avlyst.

Men det blir ikkje heilt fritt for ekstra julehandel i Hellesylt laurdag 28. november. Ein av dei som hadde meldt sin ankomst var Gardskjøkkenet, og den bedrifta kjem med bilen full av god julemat. Bedrifta vil ha tilhald i gata i området ved dei to butikkane.
Kanskje kjem også Humberset frå Nordfjordeid, men det er ikkje heilt avklara enno.

Det blir ingen offisiell arrangør av julemesse på Hellesylt i år, men Anne Marie Sømoen Frøysa seier at om der er nokon som ønskjer å by fram varer kan dei sjølvsagt gjere det. Då må dei ordne med stad og anna praktisk sjølve.
Sunnylven bygdekvinnelag vil selje pepperkaker, julegløgg, og bygdekvinnelaget sin adventskalender.

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380