Notiser

Påskestemning med Eivind Johansen på Hægstad Gård

Trubadur Eivind Jonsen blir å høyre på Geiranger Bakeri/Hægstad Gård skjærtorsdag 14. april.

Trubadur Eivind Johansen spelar låtar av Creedens, Marius Muller og gjerne Bjørn Eidsvåg når han blir å høyre på Geiranger Bakeri/Hægstad Gård, Hellesylt skjærtorsdag. Og arrangøren Geiranger Bakeri sel forfriskningar og mat.

Eirik Johansen er ein trubadur med godt humør og eit variert repertoar av songar frå andre kjente artistar. Frå å vere korsongar, klassisk songar og artist i fleire rockeband har han enda opp som trubadur og pubartist åleine. Det blir alltid stemning i lokalet når Eivind leverer musikk frå gitaren og tonar med si bass/barytonstemme i lokalet.

Dans og allsang

Dette er en trubadur med godt humør og stå-på-vilje, som elsker å kommunisere med publikum og få dem med seg i høylytt allsang! Eivind har hatt en finger med i det meste innen musikk, han har vært korsanger, klassisk sanger og vokalist i flere rockeband. Og publikum kan danse og gjerne synge med, det elskar pubartisten.

Så er du ute etter en kveld med god musikk, partystemning og masse allsang er det ein kveld med Eivind du må få med deg!
På Geiranger Bakeri/Hægstad Gård blir det garantert god stemning med «noko attåt» på skjærtorsdag. Dørene opnar kl. 19.00, og trubadur Eivind spelar frå kl. 22.00. Cover frå kl. 21.00

 Av melodiar Eivind Johansen spelar er låtar desse artistane gjort tidlegare:

Creedence – Eric Clapton – Postgirobygget – Marius Müller – Elvis – Eagle Eye Cherry –     Matchbox Twenty – Johnny Cash – Jokke – Bruce Springsteen – Van Morrison – Santana – Gavin Degraw – Green Day – Live – Robbie Williams – Bjørn Eidsvåg, og mange mange fleire

Serverer smårettar og middag

På Geiranger Bakeri,/Hægstad Gård Hellesylt blir det skjærtorsdag sal av middag eller enklare matrettar frå klokka 19.00. På middagsmenyen er valget mellom entrecote, hamburger eller laks.

 

 

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380