Lokalnytt

Konsert på hotelltak i Geiranger

Hilde Louise Asbjørnsen og Orchestra held konsert på taket til Hotel Geiranger 11. juni.

For første gong sidan 80-tallet blir det konsert på taket av Hotel Geiranger med artisten Hilde Louise Asbjørnsen med Orchestra. Arrangøren samarbeider med Bonseye om transport til og frå på fjorden.

Frå arrangøren på Hotel Geiranger har hellesylt.info fått denne meldinga;

-Vi ønsker Hilde Louise Asbjørnsen Orchestra med blåsere velkommen til vår første konsert på taket. Med fantastiske kulisser for konsert og med eit fyrverkeri av ei dame, er vi klar for å skape minner.

Jazz chanteuse, låtskriver og kabaretartist Hilde Louise Asbjørnsen er blitt beskrevet som ein miks av Marilyn Monroe og Billie Holiday.

Hilde står bak heile 11 kritikerroste album, og konsertane hennar er ein frisk cocktail av jazz, pop, kjærleik og humor, både med egne og andre sine låtar.
Det nyaste albumet Red Lips, Knuckles and Bones (2018) fikk terningkast fem av Dagbladet sin anmeldar Øyvind Rønning. Han omtala det som «Elegant, sensuell og smektende popjazz».

Hilde Louise Orchestra består av:

Kåre Nymark jr.- trompet, Atle Nymo – saksofon, Andreas Rotevatn – trombone, Anders Aarum – tangenter, Jens Fossum – kontrabass, Hermund Nygård. – trommer, Svein Erik Martinsen – gitar. Billetter både til konsert og konsertpakker er å få kjøpt på;
Tikkio.com https://tikkio.com/…/29809-takkonsert-med-hilde-loiuse

Arrangøren skriv at;

Vi samarbeider med Bonseye om rib fra Hellesylt til Geiranger og i den forbindelse tilbyr vi en pris på 300 kroner til de 12 første som bestiller rib-billetter ifbm konsert.
Rib-båt kan tingast på jorgen.tveiteras@havila.no og konsertbilletter på tikkio.com

Konserten på taket til Hotel Geiranger er laurdag 11. juni.
Dørene opnar kl. 20.00, konsert frå kl. 21.00

 

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380