LokalnyttLokalsport

Sigra i Hovdebygda, tap mot Hasundgot

Ny jubel for G 10-laget, denne gongen i Hovdebygda.

Ein jamn kamp i Hovdebygda enda med siger for Sunnylven tysdag. Same dag vart det tap for J13 mot Hasundgot, også den kampen på bortebane.

G10 tok sin tredje strake bortesiger for sesongen i ein svært spennende kamp mot Hovdebygda/Mork tysdag. Kampen bikka fram og tilbake og ingenting var avgjort før Siril sette ballen i mål rett før slutt og fastsette sluttresultatet til 8-6 🙂

Tap for jentelaget

J13 var også på tur tysdag. Dei spelte mot Hasundgot og tapte 5-3. Hasundgot tok tidleg leiing ved sin storscorar Julie Moldskred Veiseth. Deretter scora Ingeborg to gongar og Selma eit mål på frispark slik at laget gjekk til pause med 1-3 leiing. I andre omgang vart det litt tyngre for Sunnylven og det vart Hasundgot som stakk av med sigeren til slutt.

Gunnar Sårheim Fivelstad

epost: gunnar@hellesylt.info