Lokalnytt

Bli med på UKM.

Kva er UKM ?

På UKM kan du gjøre det aller meste som har med kultur å gjøre, og litt til. Du kan enten vise frem noe du er god til, eller lære noe helt nytt. Både på, bak og rundt scena. Kultur er ikke bare sang og dans. Å lage en TikTok, bygge et hus på Minecraft eller lage en sminkevideo er også kultur – og derfor også noe du kan gjøre på UKM! 

Kanskje du er god til å arrangere, danse, game, lage kostymer, synge, organisere, fotografere, male, designe, kveile kabler, filme, underholde eller skrive? Det er bare noen få av mange ting man kan gjøre på UKM. Og hvis du ikke er god på noen av disse tingene, kanskje du har lyst til å lære det?

UKM har nemlig workshops og kurs hvor du kan lære om masse forskjellig. Du kan sjekke om det arrangeres noe gøy i nærheten av deg på arrangementer her. UKM arrangerer også Norgescuppen hvert år. Det er en turnering i e-sport hvor du kan melde deg på med et lag. Sjekk ut hva som er årets spill her. I tillegg har UKM Discord-serveren UKNorge som kan brukes hele året, sjekk den ut og bli med her.

UKM har lokalmønstringer eller festivaler i alle kommuner hvert år. Her kan du melde deg på med noe du vil vise frem, eller for å være med på å arrangere eller dokumentere. Noen får også være med på fylkesfestivalen og den nasjonale UKM-festivalen.

https://ukm.no/hva-er-ukm/

 

Gunnar Sårheim Fivelstad

epost: gunnar@hellesylt.info