LokalnyttLokalsport

Vellukka dommarkurs.

Ein godt fornøgd gjeng: sittande ved pultane frå venstre: Tonje, Ingeborg, Marta, Trym, Sander og Oskar. Ståande bak: Siv-Anita, Tora og kurshaldar Tove Marie Tandstad.

Spelarar frå G13 og J13 var 1. mai samla til klubbdommarkurs. Formålet med kurset var å lære opp ungdommane slik at dei kan dømme barnefotballkampar (6-12 år). Kurshaldar var Tove Marie Tandstad frå Sykkylven IL.

Kurset var delt inn i både ein praktisk del og ein teoridel. I forkant måtte også deltakarane ha gjennomført ein e-læringsmodul. Ved å ta kurset får deltakarane kunnskap i spelereglar på små baner og forståelse for intensjonen med barnefotball og dommaren si veiledande rolle i desse kampane.

Kurset vart avslutta med pizza frå Øcal og Kahoot.

 

Gunnar Sårheim Fivelstad

epost: gunnar@hellesylt.info