LokalnyttLokalsport

Siger og tap for Sunnylven.

Regnbue over Gursken.

Både G14 og J13 har vore i aksjon denne veka. G14 tok turen til Sande kommune på tysdag og spelte mot Gjerdsvika/ Gursken på River Plate Stadion. Heimelaget hadde litt knapt med spelarar så det vart spela 5 mot 5. Det vart ei meget målrik affære der bortelaget tok sigeren med 15-10.

Alle ute-spelarane til Sunnylven kom på scoringslista denne kampen. Sander scora 4 mål, Ari 2, Trym 3, Oskar 2, Kristen, Kai Adam, Jakob og Fredrik eit mål kvar.

River Plate stadion.

Heimelaget hadde nokre svært gode driblarar på laget. Mussie og Temesgen Welserufael scora heile 9 av heimelaget sine mål, men dei vart til slutt eit nummer for små mot fysisk overlegne Sunnylvs-spelarar. Dommar var Oddbjørn Aam frå Ørsta som klarte seg godt i eit voldsomt regnver.

Langevåg stadion.

Onsdag var det J13 sin tur. Dei tok turen til Langevåg for å møte serieleiaren på kunstgraset på Langevåg stadion. Det vart ein tøff kamp for bortelaget som til slutt måtte tåle eit 5-1 nederlag. Det var 2-0 til pause og Ingeborg sette inn reduseringa til 1-3 etter ca. ein time. Sunnylven hadde ein god periode i slutten av fyrste omgang der dei mellom anna hadde ei avslutning i stolpen, men heimelaget viste gode kombinasjonar og vann ein fortent siger. Også torsdag var det eit voldsomt regnver.

Gunnar Sårheim Fivelstad

epost: gunnar@hellesylt.info