Lokalnytt

Vellukka LAN-arrangement for ungdommane i Sunnylven.

Det står ikkje på utstyret når det er LAN.

Sunnylven samfunnshus arrangerte tysdag til onsdag eit vellukka LAN-party for ungdommane i Sunnylven. Det sosiale og engasjerende arrangementet vart ein stor suksess, med nærare 20 entusiastiske deltakere samla til eit døgn med gaming, sosialt samvær og god mat.

Det var styret i Sunnylven samfunnshus som tok initiativet til arrangementet som varte frå klokka 12 tysdag til klokka 12 onsdag. Tretten ungdommer overnatta og Fristaden ungdomsklubb var fylt med latter, konkurranser og spenning. Gamingrepertoaret inkluderte populære titlar som Fortnite, FIFA, Counter-Strike, og mange fleire.

Full fart ! (foto:ELH)

Støtte fra lokalt næringsliv:

Arrangementet vart støtta av det lokale næringslivet. Mellom anna bidrog lokale bedrifter med å sponse maten som vart servert under LAN-partyet. På menyen sto velsmakende pizza til middag tysdag kveld, og pølse med brød til nattmat. Støtta fra næringslivet vart møtt med stor takknemligheit frå både arrangørane og deltakarane.

Maten var ikkje berre velsmakande, men også eit resultat av fellesskapsinnsats. Foreldre trådde til for å lage deilige måltid og stilte på som nattevakter. Kari Hauso Stadheim og Liv Marit Hauso frå Sunnylven Sanitetslag held fram den gode innsatsen ved å lage ein næringsrik frokost for ungdommane onsdag morgen.

Kari Hauso Stadheim og Liv Marit Hauso. (foto:ELH)

Strålende fornøyd:

Leiar for Sunnylven Samfunnshus, Eivind Louis Helset, uttrykte stor tilfredsheit med arrangementet. Han la vekt på den fantastiske innsatsen frå ungdommane, samarbeidet med lokalt næringsliv og den støttande haldninga frå foreldra.

Helset understreka betydninga av slike arrangementer som ein skapar av positive opplevelser og fellesskap i lokalsamfunnet. Han avsluttar med å takke alle involverte for deira bidrag til eit vellykket LAN-arrangement.

Det er ikkje bestemt kva tid neste LAN vil bli arrangert, men erfaringane frå arrangementet i vinterferien gav i alle fall meirsmak.

Frokosten fall i smak. (foto: ELH)

Gunnar Sårheim Fivelstad

epost: gunnar@hellesylt.info