Lokalnytt

Inviterer til jonsokfeiring.

Grunna utrykt ver arrangerer Sunnylven Pensjonistlag sitt jonsokarrangement på Kyrkjelydshuset. (Bilde frå jonsok på badestranda, Hellesylt)

Sunnylven Pensjonistlag inviterer til jonsokfeiring, denne gongen på Kyrkjelydshuset. Det blir servering, underhaldning og ope arrangement for alle.

Sunnylven Pensjonistlag skriv dette om arrangementet;

-Vi inviterer til jonsokfeiring på Kyrkjelydshuset søndag 23. juni kl. 15.00. Det blir sal av rjomegraut, spekemat, kaffi og kake. Pris kr 100.
Inga påmelding.

Knut Hanssen underheld med glade og lette melodiar. Tombola med «smakfulle» gevinstar. Arrangementet er ope for alle, også ikkje-medlemmer.
Velkomne til triveleg samvær!-

-Dette vert det siste arrangementet dette halvåret. Vi ynskjer alle ein retteleg fin sommar, og så møtest vi til nye, kjekke treff til hausten, les vi til slutt i meldinga frå Sunnylven Pensjonistlag-.

Vi flyttar arrangementet vårt til Kyrkjelydshuset i år då vermelding melder regn denne dagen. Men vi håper mange kjem, også om dei ikkje er medlemer i laget. Det seier leiar Astrid Langeland som lovar triveleg feiring på søndag klokka 15.00.

 

 

 

Fredrik Stadheim

Fredrik Stadheim. epost: fredrik@hellesylt.info Telefon: 900 83 380